Direct contact opnemen? Bel ons via +31 (0)478 561167 of mail naar: info@agri-wood.nl

IN MEMORIAM

Jacques Vousten

 

Sevenum, 31 mei 1950                             Deurne, 6 maart 2023

Maandag 13 maart 2023
/

Maandag, 6 maart 2023 in de middag, is onze Jacques plotseling en onverwacht overleden. Jacques was naast een liefdevolle vader van Joyce, schoonvader van Marc, Opa van Chris en Michelle ook mede-oprichter van Agri & Wood. 

Tot de laatste dag was hij betrokken bij onze organisatie. Het wegvallen ervaren wij als team dan ook als een grote schok en groot gemis. Zijn kennis van hout en houtbewerking heeft hij binnen Agri & Wood toegepast en gedeeld. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. 

Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor onze belangrijkste houtleverancier. Hij deed daar al zaken mee, vanuit zijn werk. Daarnaast is hij bepalend geweest bij de inrichting van onze werkplaats en de machines waar we in geïnvesteerd hebben. Wat zeker niet vergeten mag worden is, dat Jacques leidend is geweest in de uitvoering van onze poorten en de productie daarvan. Met name de productie van de Engelse poorten, daar heeft hij veel tijd in gestoken, hoe deze het beste gemaakt konden worden.

De laatste jaren heeft hij vooral aandacht besteed de noodzakelijke kennis voor ons bedrijfje over te dragen in de organisatie. Hij wilde en had het volste recht het rustiger aan te doen en door de groei werd de druk groter.

Als bedrijf willen we ons onderscheiden. In ons logo staat “advies & maatwerk”. Dat we maatwerk kunnen leveren is met name aan Jacques te danken. Die heeft ervoor gezorgd dat deze kennis er was of in huis werd gehaald. 

We zullen onze Jacques missen als vraagbaak, maar vooral als fijne collega.

13 maart 2023, Castenray

Agri & Wood

 

Partners & merken